fredag 2. november 2012

Sesongen 2012

Helgen 16-17.juni var jeg Dommer under NM 2- krona Karmøy og Haugesund seilforening. Artig format der arrangør fordelte båtene og det ble seilt i heat. Mye vind og strøm på lørdagen ga utfordrene forhold. Roligere vindforhold på søndagen favoriserte de lette seilerene under finalene.
Mye kjøring for å følge feltet. Dommer NM 2-krona.
Vinnerene kåres NM 2-krona.
På lørdagen ble det noen kullseilinger i vindkastene. NM 2-krona.
På hytta skjernøya
Nattlig kryss opp til mandal i frisk bris juli 2012.
Spilling av Ludo underveis ferien 2012.
Ferien startet med en hyttetur før den gikk østover til Arendal og "NOV Race Weekend" I Arendal ble det rolige vindforhold på lørdagen og vi fikk 2 seiere. På søndagen blåste det litt mere og vi fikk 2 andreplasser. Det holdt til seier i liten LYS klasse. Overall kom vi på 5 plass. Resultatliste her.

Bildet lånt av ASF nettalbum. Flere bilder her.
Ferien gikk videre sammen med Familien Stokkeland noen dager og vi "forlot" dem i Lyngør. Vi gikk til Risør og var noen dager der fortøyd til Holmen. Mye liv da det var under trebåtfestivalen. Lenger kom vi ikke østover i år!
solnedgang i juli
Fortøyd langsmed fam stokkeland
Trebåtfestivalen i Risør.


Blindleia med Arvid og Marianne.
Det ble 5 høstcuper med egen båt i Vågsbygd og noen som mannskap i Søgne. Vi hadde en fantastisk høstsesong som jeg vil takke mannskapet mitt for. Jostein Søbye, Magne Aanensen, Anders Eidjord, Kjetil Stokkeland, Bjarte Tonheim, Vidar Larsen, Andrew Smith og min far. Ikke alle har seilt hele tiden men jeg vil spesielt takke Jostein som stiller opp under tilbringerseilaser!
Magne og Anders klar til å gå ut for start.
Nedover Kristiandsandsfjorden for spinnaker.
Fornøyd matros!
Jeg fikk forespørsel om å delta som dommer på Lag NM Europajolle i Arendal. Dette var veldig morro der ting skjer fort og vi som dommere må følge godt med. er stort sett fornøyd med helgen. Vi var 5 dommerbåter som fulgte matchene. 2 dommerbåter og 6 båter per match. Utrolig mye bra lagseiling!
Pause mellom slagene Lag NM europajolle.
like før målgang. Lag NM europajolle.
En av dommerbåtene klar til dømming. En dommer kunne ikke stille derfor var det en båt som kun hadde en dommer.

Ingen kommentarer: