onsdag 30. juni 2010

Lenge siden sist innlegg.

Da var 2 ukers ferie i båten unnagjort. Da jeg plutselig ikke skulle på jobb ble det i all hast bestemt at vi skulle seile færderseilasen! Da var det bare å hive seg til og ordne rekkewirene som var plastbelagte. Vi tok en uke familietur inn og en uke familietur hjem. Litt lange dagsetapper spesielt på vei inn men det måtte bre bli slik. Ruten var som følger. Søgne- Stokksundet. Stokksundet- Vinterstø (Lyngør) Vinterstø-Nevlunghavn. Nevlunghavn- Nøtterø. Nøtterø-Oskarsborg. Okarsborg-KNS.
På hjemveien var det Horten-Verdens ende. Verdens ende-Jomfruland. Jomfruland- Arendal Seilforening (Der var jeg mannskap på en onsdagseilas med Wasa55!) Arendal- Nilen (Blindleia) Nilen-Hjem. Totalt 379,NM
Når det gjelder Ferderseilasen så brøt vi etter å pasert Filtvedt på lørdags morgen. Det var flere grunner til dette men ingenting var ødelagt. Var desverre 15 minutter for sent til Drøbaksundet som mange andre. Egentlig ikke noe å være bekjent av å bryte da vi hadde fått topp 5 plasering i klassen hvis vi hadde gjennomført og ingenting hadde gått galt. Men vi kommer sterkere tilbake hvis mulig neste år og da skal vi være fullt bemannet å forberet. Det er ingen tvil om at båten har gode muligheter hvis det blr lettvindsforhold i fjorden!

I vårens siste vårcup ble vi nr to i den friske vinden og det må vi være fornøyd med!

Noen bilder!
Til kai Jomfruland


Reker til middag i Risør sentrum

Kveld på Verdens ende.

Under Færderen

Under Færderen 2

Under Færderen 3

Ingen kommentarer: